Våre produkter er sertifisert/godkjent i.h.t Grønn Salong (Grøn Salon). Grøn salong er en nordisk miljømerking for frisør og hudpleiesalonger. Grønn Salong sertifiseringen er en kvalitetssikring for kunde og frisør og er den eneste i sitt slag i verden.

Grønn Salong ble etablert i 2006 i København og har siden spredd seg til hele Danmark, Norge, Sverige, Island og Færøyene. Der er godt over 60 Grønne Salonger i Skandinavia. Disse salongene er forpliktet til som minimum å leve opptil til Grøn Salong sine obligatoriske krav, men i realiteten er salongene så engasjerte at de oppfyller de fleste av disse kravene frivillig og utvikler/gjennomfører enda flere miljøtiltak.

Grøn Salong sitt mål er at alle skadelige stoff i frisørfaget skal vekk. Dette er en ambisiøs målsetting, spesielt med tanke på den kreativiteten og farten som kjemi-industrien utvikler nye stoffer i. Med kosmetikk-industriens begeistring for nye ingredienser vil man neppe nå dette målet 100 prosent, men det på denne måten bidrar man til å utestenge produkter som er ekstremt allergifremkallende, hormonforstyrrende eller kreftfremkallende.